Kapcsolat


Mob: +36-20/4896294

Mob:+36-20/3303322

E-mail: ramodi.design@gmail.com

            ravasz.arpad@ramodi.hu

            modi.istvan@ramodi.huBemutatkozás

 

Cégünk célja, hogy leendő megrendelőink számára olyan egyedi megoldásokat kínáljunk, melyek exkluzívitást és szépséget, praktimot visznek a mindennapjaikba. Legyen az egyedi bútor, egyedi irodabútor, egyedi konyhabútor, üzlet-, vagy boltberendezés.
Munkánk sikerének kulcsa a szakértelemben rejlik, a háttérben komoly szakmai felkészültséggel és elismertséggel rendelkező team dolgozik az Ön elképzeléseinek megvalósításán.

Alapelvünk az üzleti korrektség.

A megrendelt bútor mindig a megbeszélt időben érkezik , a vásárló azt a minőséget kapja , amit a megállapodásban szereplő áron elvállaltunk. Honlapunkon szereplő fotóink ízelítőt adnak az általunk gyártott termékek széles skálájáról.

Fő profilunk egyedi bútorok gyártása, konyha- és beépített bútorok, egyedi tervezésű irodabútor, recepcióspultok készítése, gyártása, beépítése.
Egyedi minőségi bútorok készítése, gyártása, beépítése
  • Konyhabútor
  • Szobabútor
  • Előszobabútor
  • Fürdőszobabútor
  • Irodabútor, gyártás, értékesítés
Bútorgyártás egyedi elképzelése szerint!
Egyedi konyhabútor:Az egyedi konyhabútor legfőbb előnye, hogy az adott helyre pontosan illeszkedő, stílusában, kinézetében az adott térbe illeszkedő, egyéni elképzelés alapján valusul meg. Így a megrendelő biztos lehet abban, hogy saját elképzeléseit precízen, pontosan kivitelezzük, ezenfelül segítünk kiegészíteni saját ötleteinkkel, hogy még praktikusabb konyhabútor készüljön számára.
Egyedi irodabútor:A kényelmes munkavégzés nélkülözhetetlen kelléke a praktikusan megtervezett és igényesen kialakított iroda.  Cégünk abban nyújt segítséget, hogy Ön és munkatársai kellemes környezetben végezhessék munkájukat. Személyes kívánságait figyelembe véve elkészítjük irodája teljes berendezését, segítséget nyújtunk a megfelelő terv kialakításában.
Egyedi üzletberendezés: 

Cégünk évek óta az egyediség és a mérték utáni munka elkötelezettje az üzletberendezések gyártása során. Az ezen területen szerzett sok éves tapasztalatunkat és gyártói kapacitásunkat bocsájtjuk mindazon üzlettulajdonosok rendelkezésére, akik egyedi megjelenésű üzletterek kialakítására vágynak. Az általunk készített valamennyi boltberendezés fém, üveg és főként fa elemekre épül. A megrendelőnek lehetőséget biztosítunk az alapanyagok, a színek kiválasztására, de állandó partnereinken keresztül egyedi látványtervek, különleges világítástechnikai elvárások megoldására is felkészültünk.

Belsőépítészet:A Ramódi-Design Kft részt vesz lakások, irodák, bemutatótermek belsőépítészeti kialakításának tervezésében és berendezésének megvalósításában. Visszatérő ügyfeleink és munkáink igazolják cégünk megbízhatóságát és szolgáltatásaink magas minőségét. Székhelyünk  vállalunk belsőépítészeti munkákat.